🌟 Ben je klaar voor de uitdaging? Genius nodigt studenten van allerlei opleidingen uit om deel te nemen aan onze eerste hackathon! 🌟

Ben je gepassioneerd door innovatie, technologie of gewoon op zoek naar een creatieve uitlaatklep? Onze hackathon biedt je de kans om je vaardigheden te tonen, nieuwe dingen te leren en te netwerken met gelijkgestemden.

En het beste deel? Er staat een geldprijs van maar liefst 💰 €1000 💰 op het spel!

Waarom deelnemen?
💡 Leer en groei: Of je nu een beginneling bent of een ervaren brainstormer, onze hackathon is de perfecte plek om je skills naar een hoger niveau te tillen.
🤝 Netwerken: Ontmoet andere getalenteerde studenten van verschillende disciplines en bouw relaties op die je toekomst kunnen vormgeven.
🍕 Gratis deelname en eten: Ja, je leest het goed! Wij zorgen voor jouw welzijn met gratis toegang en eten gedurende het hele evenement.
🏆 Win een geldprijs: Laat deze kans niet liggen om niet alleen geweldige ervaringen op te doen, maar ook met een mooie geldprijs naar huis te gaan.

Details
Datum: woensdag 17 april 2024 – vanaf 17.30 en eindtijd voorzien rond 22.15
Locatie: Bar Take-Off, Kleine Kauwenberg 19, 2000 Antwerpen
Je kan inschrijven alleen of met een groep

We zijn op zoek naar creatieve geesten, probleemoplossers en iedereen die houdt van een goede uitdaging. Of je nu studeert in IT, kunst, logistiek, business, of een andere richting, jouw unieke vaardigheden en perspectieven kunnen het verschil maken.

Dus, waar wachten jullie nog op? Schrijf je in, doe mee, en wie weet ga jij naar huis met die €1000 in je zak! Mis deze ongelooflijke kans niet om te leren, te innoveren en te schitteren. Samen met het klinisch laboratorium van GZA Ziekenhuizen en ZNA – Ziekenhuis Netwerk Antwerpen bedachten we namelijk een boeiende challenge. We kunnen niet wachten om te zien wat je in petto hebt. ✨